اوراکل اپکس-چند نکته در دیتابیس اوراکل-قسمت پنجم

چند نکته در دیتابیس اوراکل-قسمت پنجم

چند نکته در دیتابیس اوراکل-قسمت اول
چند نکته در دیتابیس اوراکل-قسمت دوم
چند نکته در دیتابیس اوراکل-قسمت سوم
چند نکته در دیتابیس اوراکل-قسمت چهارم

 

نحوه استفاده و ساخت DB Link در اوراکل
فرض می کنیم که دو تا دیتابیس داریم به نام های DB1 و DB2 و می خواهیم در جدول TB2 در دیتابیس DB2 دیتا را بوسیله دیتابیس لینک(DBLINK)Insert کنیم. به دو صورت می توانیم عمل کنیم.
دیتابیس لینک را بر روی DB1 ایجاد کنیم و یا اینکه دیتابیس لینک را بر روی دیتابیس DB2 ایجاد کنیم. بر حسب نوع مکانیزم نوع امنیت محیط و .. می توانید انتخاب کنید.
حال فرض می کنیم که بر روی دیتابیس DB1 دیتابیس لینک به نام DBLINKDB1TODB2 را ایجاد کرده اید و می خواهید اطلاعات را بر روی جدول TB2 ثبت کنید و اسکریپت زیر را بر روی دیتابیس DB1 اجرا کنید.
Insert into TB2@DBLINKDB1TODB2(f1,f2,f3)
Values(‘saeed’,’armin’,123);
OR
Insert into TB2@DBLINKDB1TODB2(f1,f2,f3)
Select name,family,age from tb_test
حال فرض می کنیم که بر روی دیتابیس DB2 دیتابیس لینک به نام DBLINKDB2TODB1 را ایجاد کرده اید و می خواهید اطلاعات را بر روی جدول TB2 ثبت کنید و اسکریپت زیر را بر روی دیتابیس DB2 اجرا کنید.

Insert into TB2 (f1,f2,f3)
Select name,family,age from owner.tb_test@DBLINKDB2TODB1
انتقال آنلاین اطلاعات از sqlserver به اوراکل
  • استفاده از ODBC
  • پياده سازي gateway اوراکل
  • نوشتن يك برنامه ساده با Java يا .NET كه از sqlserver خوانده و در Oracle ثبت كند. كه در محيط command اجرا شود، حال براحتي در ويندوز يا لينوكس مي توانيد بوسيله job در ساعات مختلف آنرا اجرا كنيد.
اتصال به اوراکل از طریق جاوا اسکرپت
از طریق ADODB که با کمک ActiveX و فقط هم از طریق IE (که بسیار خطرناک می باشد)
از طریق applet که با کمک زبان جاوا . sqlservlet و jdbc به دیتابیس وصل می شوید
از طریق node.js
از طریق زبانهای تحت وب مثل PHP
زبان جاوا در دیتابیس اوراکل وPL/SQL
یکی از قدرت های دیتابیس اوراکل استفاده از زبان جاوا درون دیتابیس می باشد. که شامل jar file- java class-java source می باشد که می توان آن را import کرد و از آنها به منظور های خاص استفاده کرد. بعد از import باید از روی انها یکسری فانکشن/پروسیجر/پکیج های PL/SQL را ایجاد کرد که بتوان از آنها استفاده کرد.
دیتابیس اوراکل شامل کلاس های بسیار زیادی می باشد که هنگام نصب در داخل خود دیتابیس قرار می گیرد. از آنها از طریق PL/SQL API مورد استفاده قرار می گیرد. همین که می توان ایمیل و یا از امکانات وب سرویس و http server که در داخل خود دیتابیس استفاده می شود و یا اینکه می توان OS را کنترل کرد همه از امکانات جاوا می باشد.
بشخصه جند بار jar , class را در دیتابیس اوراکل import و استفاده نموده ام. برای کنترل فایل ها بر روی OS و عملیات های مختلف.
شما می توانید حتی سورس های جاوا را بدون تبدیل به class های جاوا نیز درون دیتابیس استفاده کنید.
نکته: هنگام ایجاد کردن class های جاوا با هر IDE باید دقت داشته باشید که نسخه JDK که برای کامپایل استفاده می کنید از نسخه JDK دیتابیس بالاتر نباشد. زیرا در آن موقع به احتمال زیاد هنگام استفاده از آن class ها در دیتابیس دچار مشکل خواهید شد.
بوسیله ابزار Toad براحتی می توانید این عمل را انجام دهید. حتی بعد از import بصورت ویزارد یا اینکه با کلیک راست بر روی فایل جاوا می توانید PL/SQL مورد نظر را generate کنید.
تنظیم NLS_LANG در رجیستری ویندوز
ابتدا کلید پنجره + R را گرفته و regedit را تایپ کرده و سپس enter کنید. عبارت NLS_LANG را جستجو کنید و مقدار آن را همانند عبارت زیر اصلاح کنید. بستگی به تعداد oracle home که داشته باشید NLS_LANG خواهید داشت پس بهتر است که همه را اصلاح کنید.
اگر NLS_LANG دیتابیس شما UTF8 می باشد:
NLS_LANG = AMERICAN_AMERICA.UTF8
اگر NLS_LANG دیتابیس شما AR8MSWIN1256 می باشد:
NLS_LANG = AMERICAN_AMERICA.AR8MSWIN1256
ابزاری که وصل شده اید را یکبار ببنید و دوباره باز و connect کنید.

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up
Oracle APEX Capabilities (OAC)